Politika

Botrány: A Fidesz-képviselők kivonultak Pintér Sándor éves meghallgatásáról a Népjóléti bizottságban (+videó)

nyugatifeny.hu

Ilyenre az elmúlt 30 évben nem volt példa – mondta Szabó Tímea.






Kivonultak a Fidesz-KDNP képviselői Pintér Sándor belügyminiszter éves meghallgatásáról a Népjóléti bizottságban – mondta Szabó Tímea, a Facebook-oldalára feltöltött videóban.

 

A képviselő elmondása szerint Pintér Sándor három héttel ezelőtt egy találkozó miatt lemondta a meghallgatását, amelyre így a bizottság csütörtöki ülésén került volna sor.

“Másodszorra eljött a miniszter és készen állt arra, hogy válaszoljon a bizottság kérdéseire. (…) A Fidesz-KDNP azonban már több mint egy éve szabotálja és akadályozza a bizottságban az operatív törzs meghallgatását: nem jönnek el, kivonulnak vagy az utolsó pillanatban lemondják különböző álindokokkal.

Az eddigi egyéves munkájukat ma sikerült teljesen alulmúlniuk.

A képviselők ugyanis ma közölték, ők az szeretnék, hogy valaki más vezesse az ülést, nem a Parlament által megválasztott Kórozs Lajos, hanem valaki más. Mivel ez nem házszabályszerű, erről nem tud szavazni a bizottság, ezért fogták magukat és kivonultak az ülésről.

Ilyen az elmúlt 30 évben nem történt, hogy bármelyik párt a saját miniszterét ilyen megalázó helyzetbe hozza”

– részletezte a történteket Szabó Tímea.

 






Videó:




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top