Politika

Elképesztő vetítést adott elő Varga Judit egy portugál lapban

nyugatifeny.hu

Van itt minden, mint karácsonykor.






A portói csúcstalálkozó alkalmával sikerült interjúkat adnom helyi médiumoknak is, így például a katolikus Dies Irae online portálnak – írta Facebook-bejegyzésében Varga Judit csütörtökön.

 

Az igazságügyi miniszter azt írta:

“Az újságíró kérdéseire válaszolva elmondtam, hogy a magyar kormány gondolkodásmódja egyenes és tiszta: mindig a nemzet érdekeit tartjuk szem előtt.

 

Bármit is mondjanak rólunk mások, az elmúlt 11 évben többször is bebizonyosodott, hogy

a helyes utat járjuk.”

 

A kritikusoknak Varga azt üzeni, hogy ne csak elfogult médiumokból tájékozódjanak.

“Szakadjanak ki a buborékból, jöjjenek el Magyarországra és merjék megismerni az ismeretlent, előítéletek nélkül.”






 

A miniszter belinkelte az eredeti interjút is, amelyben a riporter szorgos alákérdezéssel segíti Vargát, aki az össze létező kormányzati mantrát ledarálja.

 

“Egyértelmű küldetéssel érkeztünk, hogy bemutassuk, mit ért el a magyar kormány az elmúlt 10 évben: rekord arányban növeltük a foglalkoztatást, csökkentettük az adókat és megdupláztuk a havi minimálbért.”

— fogalmazott.

 

Az egyetemi vagyon lerablásával és a modellváltásokkal kapcsolatban azt mondta:

“A modellváltás megteremti a feltételeket az egyetemek számára, hogy eltarthassák magukat, és aktív kapcsolatokat építsenek ki mind a gazdasági szereplőkkel, mind a külföldi oktatási intézményekkel. Célunk, hogy a jövőben a magyar felsőoktatási rendszer Európa legjobbjai közé kerüljön.”

 

 

A riporter felveti, hogy amióta Orbán hatalomra került, Orbánt csodálják azok, akik a törvényt és a fegyelmet támogatják. Varga erre úgy reagált, hogy

“Majdnem 10 évig dolgoztam Brüsszelben, és ott tapasztaltam, hogy 10-20 civil szervezet és 10-20 globális média létezik, amelyek mindig pontosan megmondják, mit kell gondolni és képviselni az uniós kérdésekben. Az elmúlt évtizedekben az ilyen típusú politikai és ideológiai lustaság hatalmas liberális buborékot hozott létre a Nyugat számára”

 






Hozzátette: a baloldali pártok csak azért rágalmazzák a magyar kormányt, mert az keresztény értékeket vall.

“A bírói függetlenség nyilvánvaló számunkra, a magyar médiapiac ingyenes, sokszínű és változatos, miközben a civil szektor virágzik. Hadd mondjak néhány részletet: jelenleg több mint 60 000 nem kormányzati szervezet működik az országban, és több mint 6000 nyomtatott sajtó kínál tájékoztatást a magyar embereknek, így

azon kevés tagállamok egyike, ahol a valódi pluralizmus érvényesül.”

 

Varga bejegyzését itt tudod kommentelni:




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top