Politika

Kidekorálták Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc luxusvilláját a momentumosok (+videó)

nyugatifeny.hu

Hogy könnyebb legyen odatalálni.






Facebook-videót tett közzé Fekete-Győr András, a Momentum miniszterelnök-jelöltje, valamint Hajnal Miklós, a párt XII. kerületi képviselőjelöltje. A politikusok a videóban

kitáblázták a Mészáros-Várkonyi pár utcájának környékét,

hogy megtudják az ott élők, hogyan lehet eljutni hozzájuk.

 

Az ország leggazdagabb embere és a világ egyik leggazdagabb embere, Orbán Viktor két lábon járó pénztárgépe és kedvese úgy döntöttek, hogy kisajátított közvagyonból, több százmillió forint értékben építenek ide egy villát

— ismertette a helyzetet Fekete-Győr. Elmondta, márciusban a magyarok nevében bűnözőnek nevezte a milliárdost.

 






Szerinte

az oligarchának a 2022-es kormányváltás után “felelnie kell a közpénzrablásért“.

 

Fekete-Győr kijelentése olyannyira “bántotta és sértette” a politikus szerint Mészáros Lőrincet, hogy bírósági büntetőpert kezdeményezett vele szemben.

 

Hajnal Miklós arról beszélt, hogy szerinte az újdonsült házaspárt zavarja, hogy tudják az emberek, hová fognak költözni, emiatt pedig már biztonsági őr védi az épületet. A képviselőjelölt szerint azonban

az embereknek joguk van tudni, hogy hogyan gazdagodott meg a gázszerelő.

 

A Momentum politikusai táblát függesztettek ki a közeli közterületeken, hogy kiderüljön, hogyan lehet eljutni a villához. A miniszterelnök-jelölt szerint a választás arról is szól, hogy megszabaduljon Mészáros csápjaitól az ország. Emellett kiemelte, hogy a közvagyon visszaszerzése is kiemelt cél.

 

A párt célja, hogy nyugat-európai színvonalú kórházakra, iskolákra és munkahelyekre fordíthassák a visszaszerzett pénzt Magyarországon.

 






A videó végén a házat védő biztonsági őr kijött, és megkérte a politikusokat, hogy távolítsák el a táblát. Ők elmondták, ha akarja, a ház tulajdonosa személyesen is leszedheti azt.

 

A videó itt tekinthető meg:

(Momentum Mozgalom/Facebook) | forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top