Politika

Nem száll le a közpénzparazita Bayer Zsoltról a megfenyegetett DK-s képviselő: “Vége lesz a pünkösdi királyságnak!”

nyugatifeny.hu

Sebián-Petrovszki László most a fideszes publicista lakásügyeire szállt rá.






Beszámoltunk róla, hogy Sebián-Petrovszki László DK-s parlamenti képviselő kiperelte az Országos Vérellátó Szolgálat (OVSZ) szerződéseit, majd feljelentést tett, miután a szerződések alapján felmerült a gyanú, hogy a szervezetet vezető Bayerné dr. Matusovits Andrea áron alul csencselhetett a magyar vérplazmával.

 

A kínos ügy napvilágra kerülése után Bayer Zsolt egy alpári cikkben megfenyegette a feleségéről kitálaló DK-s képviselőt, aki azonban felvette a kesztyűt és kedden visszaüzent Bayernek, erről >>ITT ÍRTUNK<<.

 

Sebián-Petrovszki szerdán egy újabb ügyben ment neki az általa csak fideszes közpénzparazitaként jellemzett Bayer Zsoltnak.

 

Megírtuk, hogy a Fidesz módosító javaslatot nyújtott be a lakástörvényhez, amellyel a Budapesten lévő világörökségi részeken, például a Várnegyedben, az Andrássy úton vagy a Belvárosban támogatná az önkormányzati lakások kedvezményes áron való megvásárlását.

 

Sebián-Petrovszki szerint a Lex Bayerrel a kormány úgy döntött, hogy csak a fideszes csókosok vehetnek olcsón önkormányzati lakást.

 






A képviselő elmondta:

“Miközben egyre több család él kilátástalan körülmények között, a kilakoltatástól rettegve, hiteltörlesztéseket nyögve, miközben a fiataloknak esélye sincs saját lakásra vagy akár egy normális albérletre, a kormánynak van képe olyan törvényt hozni, ami biztosítja, hogy a fideszesek, például

  • Bayer Zsolt, az ötös számú párttagkönyv tulajdonosa,
  • Palkovics László miniszter­,
  • Rákay Philip, a habzó szájú „médiaszakértő”,
  • Kuna Tibor üzletember,
  • Nagy Gábor Tamás volt fideszes polgármester,
  • Lázár János és Semjén Zsolt barátai

sokmilliárdos összelopott vagyonukkal is akciósan vihessék a Budapest legszebb helyein lévő lakásokat.

 

A 2022-es kormányváltással véget vetünk a fideszes haverok pünkösdi királyságának!”

– üzente egyértelműen a képviselő.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top