Politika

Dobrev Klára: Orbán és a fideszes luxusholdudvara 2022-től megtudja, milyen fizetésen és béren élni (+videó)

nyugatifeny.hu

A DK miniszterelnök-jelöltje szerint Orbán épp azokon gúnyolódik, akiknek nem segített a válság idején.






Beszámoltunk róla, hogy Orbán Viktor a szokásos péntek reggeli rádióinterjújában a gazdaság újraindításával kapcsolatban jelentette ki:

“Most újra kell indítani a gazdaságot, mert a járvány azért megviselt bennünket, bérből és fizetésből élőket. Én is közéjük tartozom.

 

Ezt követően Dobrev Klára, a DK miniszterelnök-jelöltje a Facebook-oldalán közzétett rövid reakciójában úgy fogalmazott, kijelentésével a magyar miniszterelnök azokon a sokakon gúnyolódik, akiknek tényleg bérből és fizetésből kell megélni.

 

Dobrev a párt online sajtótájékoztatóján elmondta,

“ebben a cinikus mondatban minden benne van arról, hogy a fideszes kiváltságos kevesek, Orbánnal az élen hogyan űznek gúnyt a tisztességes sokakból”.

 






A DK-s politikus szerint miközben a válságot nem kezelték, segítséget nem adtak, széleskörben elérhető állami bérpótlék Európában egyedülálló módon Magyarországon nem volt.

 

“Majd akinek mindezt köszönhetjük, az az állami rádióban, a közpénzből működő propagandában siránkozik, hogy milyen nehéz az élet. Éppen azoknak a pénzén teszi ezt, akiknek ő maga nem segített”

– fogalmazott Dobrev, aki emiatt Orbán kijelentését felháborítónak tartja.

 

“A Demokratikus Koalíció szerint Orbán Viktor a felelős azért, hogy a járvány és a válság megviselte a valóban bérből és fizetésből élőket. Ő döntött úgy, hogy nem kell segíteni, ő mulasztotta el a válságkezelést, miatta tartunk ott, ahol.

Épp ezért nem gúnyolódni kellene a tisztességes sokak megélhetésén, hanem segíteni kellett volna nekik.

 

A DK miniszterelnök-jelöltjeként megígérhetem, hogy

a 2022-es kormányváltás után véget vetünk Orbánék urizálásának a magyar adófizetők pénzéből, és nagyon sok fideszes luxuspolitikus meg fogja tudni, milyen a magyar valóság, milyen fizetésből élni”

– zárta a tájékoztatót Dobrev.






 

A teljes videót itt tudod megnézni:




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top