Politika

Kiderült, milyen súlyos büntetést kapott Orbán általános iskolásként (+videó)

nyugatifeny.hu

Egy karrier kezdete.






Új videót tett közzé Facebookján Orbán Viktor. A miniszterelnök a Kormányinfó Plusz gyermeknapi kiadásában egy nyolcéves kislány kérdésére válaszolva arról beszélt, hogy milyen büntetésben részesült alsó tagozatos kisdiákként.

 

Kaptam beírást, sőt, kaptam igazgatóit is! Az igazgatóit az egyszerű figyelmeztetéstől — amit osztályfőnöki intőnek hívtunk — az különböztette meg, hogy az igazgatóit azt piros tollal írták be az ellenőrzőkönyvbe.” Elmondta, korábban rendszeresen használták az ellenőrző füzetet, hogy a szülőket értesítsék gyermekük viselkedéséről.

Előfordult velem is, hogy piros tollal beírt igazgatói figyelmeztetést kaptam

— jelentette ki, majd azzal mentegette magát, hogy erre nem büszke, sőt, lebeszélné a gyerekeket az ehhez vezető viselkedéstől. Elmondta, hogy a sikeres emberré váláshoz nem szükséges intőket kapni.

 

Dehát ilyen az élet. Előfordul ez még egy miniszterelnökkel is” — fejezte ki ironikusan Orbán.

 

A 11 éves Nóri kérdésére Novák Katalin válaszolt. A családügyi miniszter kifejtette, politikusként rosszul esik, ha csúfolódnak velük, azonban szerinte “aki csúfolódik, az alapvetően csak fél valamitől, és ezért inkább őket kell sajnálni, akik másokon köszörülik a nyelvüket” — mondta a politikus.

 






Végül nemes egyszerűséggel kijelentette, hogy

akik bennünket csúfolnak, azoknak van valami félnivalójuk“, ezzel burkoltan megfenyegetve a kormánypártokkal egyet nem értőket,

köztük talán néhány humoristát is, akik a “csúfolódást” szakmaszerűen űzik.

 

Varga Judit arról beszélt, hogy kevesebbet készülődik reggelente a tükör előtt, mint amennyit kellene. Kifejtette, nagyon keveset alszik éjszakánként, reggelente pedig a gyerekei öltöztetésére megy el az idő.

A miniszter ígéretet tett arra, hogy többet fog sminkelni a jövőben.

 

A számos csemegét tartalmazó teljes videót itt lehet megnézni:

(Orbán Viktor/Facebook) | forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top