Politika

Elképesztő szám: Dobrev Klára bejelentette, hányan csatlakoztak eddig a csapatához

nyugatifeny.hu

A legnagyobb miniszterelnök-jelölti csapat.






„A jó kormányzáshoz kell, hogy mögöttem álljanak azok, akikről ennek az országnak szólnia kellene. Tanárok, orvosok, diákok, nyugdíjasok, vállalkozók, dolgozók.”

– indokolta Dobrev Klára, hogy miért hozta létre csapatát, a Team Dobrevet, amelyhez várja a kormányváltást akaró tisztességes emberek csatlakozását. A csapat megalakulásáról mi is beszámoltunk, ahogy az első online megbeszélésről is.

 

A Demokratikus Koalíció miniszterelnök-jelöltje jó hírt közölt Facebook-oldalán: már 75 ezren csatlakoztak a Team Dobrevhez, ezzel megszületett a legnagyobb miniszterelnök-jelölti csapat:

 






“Abban biztos voltam, hogy sokan fognak nekem segíteni az előválasztási kampányban, az azonban még álmaimban sem jutott volna eszembe, hogy ennyire sokan támogatnak majd.

 

Büszkén jelentem, hogy a TeamDobrev-hez csatlakozók száma tegnap este fél kilenc után egy kicsivel

átlépte a 75 ezret!

 

Ezzel a TeamDobrev már most Magyarország legnagyobb miniszterelnök-jelölti csapata, DK-sok ezrei fogják ellepni az utcákat az őszi ellenzéki előválasztásig. Köszönöm!”

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top