Politika

Videóval: Három fideszes provokátor próbálta megzavarni Dobrev Klárát Egerben

nyugatifeny.hu

Egyiküknél gázpisztoly is volt.


Péntek délután országjáró körútjának következő állomására, Egerbe érkezett Dobrev Klára, az egyetlen női miniszterelnök-jelölt, aki a Fidesz-maffiának nem díszpolgárságot és dupla végkielégítést, hanem kemény elszámoltatást ígér.

 

Mint ismert: Dobrev Klára a következő hetekben az ország mind a 106 választókerületébe ellátogat.

 

fotó: Egri Ügyek

Dobrev Klára pénteken az egri Szechenyi utcán tartott rendezvényt, amelyet három fideszes balhézó próbált hangszóróval megzavarni. A provokátorokat a rendőrök szerelték le.


 

Szemtanúk szerint az egyik fideszes provokátor egy pisztolynak látszó tárgyat is elővett (ez minden bizonnyal egy gázpisztoly volt), amelyet ráfogott egy férfira, aki szerinte megrúgta a hangfalat.

 

Frissítés: Időközben a rendőrség arról tájékoztatott, hogy a három férfit előállították az Egri Rendőrkapitányságra, elszámoltatásuk folyamatban van. Megerősítették azt is, hogy az egyik balhézónál gázpisztoly volt.

 

Az Egri Ügyek videója a rendőri intézkedésről:

.

.

Frissítés 2: A DK újabb fotókat tett közzé, ezeken látszik a gázpisztollyal hadonászó fideszes provokátor:


.

(Egri Ügyek nyomán) | forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!
Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top