Politika

Nem úszta meg Bayer Zsolt: Meglátogatta a végrehajtó

nyugatifeny.hu

És behajtotta, amit be kellett hajtania.






Miután az ötös számú párttagkönyv büszke tulajdonosa elvesztette a személyiségi jogi pert, amit Hadházy Ákos független képviselő indított ellene, azt állította, hogy ötforintosokban fogja kifizetni a 300.000 forintot.

 

Bayer Zsolt akkor gyűjtést is szervezett, és azt írta, össze is jött a 300.000 forintnyi ötforintos. Hadházy jelezte neki, hogy a törvény szerint ebből maximum 50 darabot, azaz 250 forintot köteles elfogadni ebben a formában, ezek után

Bayer felülvizsgálatot kért a Kúriától.

 

Ezt elvesztette, majd újabb felhívást tett közzé, hogy hívei küldjék apránként a pénzt (tehát még egyszer össze akarta szedni az összeget).

 

Ezután Hadházy végrehajtást indított Bayer Zsolt ellen, a végrehajtó pedig a képviselő hétfői bejegyzése szerint el is végezte a munkát: összesen 379 ezer forintot hajtottak be a kormánypárti propagandistától.

 






“A végrehajtó végül bevasalta Bayer Zsolton azt a 300 ezer forintomat, amit az ellene indított perben ítélt meg a bíróság.

Ez volt az a büntetés, amit a polgári konzervatív okos ember nagyon nem akart kifizetni.

Először elment a Kúriáig, pedig azt ígérte, nem fellebbez. Aztán azzal hencegett, hogy majd ötforintosokban fogja bedobálni az udvaromba a büntetést. Miután rájött, hogy maximum pár száz forintot vagyok így köteles elfogadni, történeteket talált ki arról, hogy majd az ő követői apránként állnak jót helyette, aztán meg hogy ő leadta a pénzt a képviselői irodaházban.

Nos, egyik sem volt igaz, az irodaház portáján a parlamenti őrség nem is vehet át küldeményeket, postán pedig egyetlen, pécsi feladó küldött egy kis dobozt, amelyikben akár ötforintosok is lehettek, de azt bontatlanul visszaküldtem.

 

Nos, ennek a szórakozásnak vetett most véget a végrehajtó, aki a

költségekkel együtt 379 ezer forintot hajtott be Bayertől.

Természetesen az igazi cél nem maga az összeg behajtása volt. Hanem az, hogy ez az ember legalább egyszer az életben érezze azt, milyen az, ha a dolgoknak következménye van. Nyilvánvaló, hogy nem fogja őt az összeg földhöz vágni, épp most fogadtak el a gazdái egy olyan törvényt, ami alapján potom pénzért megvásárolhatja a Várban potom pénzért bérelt lakását.

 

Az viszont, hogy ilyen nehezen fizetett, azt jelenti, hogy B. Zsolt nagyon is jól érti a dolog üzenetét, amit foggal-körömmel próbált az általa felheccelt hívei elől eltakarni:

ELŐBB-UTÓBB FELELNI FOGNAK A TETTEIKÉRT!

 

Mengyi Roland után ez volt a második bírósági ítélet egy vezető fideszes ellen, és a végrehajtással azt üzentem: mindent meg fogok tenni, hogy legyenek még ilyenek.






 

A másik üzenetem pedig: az emberek gátlástalan hergelése még annál a gigantikus lopás sorozatnál is nagyobb bűn, amit el akarnak vele rejteni.”




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top