Politika

Irgalmatlan pénzeket kaptak a celebek az oltási kampányért: Megkérdezték Rogán Antalt, hogy pontosan mennyit

nyugatifeny.hu

Meglepő választ adott.






A Magyar Közlöny jelentette meg május elején, hogy tájékoztató kampányt indít a magyar kormány, amiben felhívják az emberek figyelmét a védőoltások fontosságára — mindezt

16 milliárd forintért.

 

A K-Monitor közérdekű adatigénylésére, amit “Az oltás életet ment!” kampányban felbukkanó celebekkel kapcsolatban indítottak, szokatlan választ adott a Rogán Antal-féle Miniszterelnöki Kabinetiroda.

 






Állításuk szerint „magától értetődő módon” a magyar hírességek pénzhez jutottak a megjelenésért, arra a kérdésre azonban, hogy hányan voltak és mennyi pénzhez, a Kabinetiroda nem válaszolt.

Állításuk alapján erre vonatkozóan adatot nem tartanak nyilván.

 

A 16 milliárdos értékű kampány, melyért a kormány házi PR-osa, Balásy Gyula verseny nélkül számlázhatott a Kabinetirodának, utólag már megállapítható, hogy nem tudta érdemben növelni az oltási kedvet.

–írja Facebook-oldalán a K-Monitor.

 

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top