Politika

Dobrev Klára megvédte Karácsonyt, akit a súgógépe miatt támad a Fidesz

nyugatifeny.hu

Dobrev szerint Orbánnal sem az a baj, hogy olvassa a beszédeit.






A kormánymédia egyik legnagyobb szenzációja az elmúlt napokban az volt, hogy Karácsony Gergely súgógépet használt egy rendezvényen.

 

A propagandasajtó valamiért mindenképpen alkalmasnak érezte ezt a tényt arra, hogy Karácsonyt lejárassák, így aztán az összes kormánylap főoldalon hozta ezt a “hírt”, nem beszélve a köztévé és a fideszes rádiók anyagairól.

 

Ez utóbbiba futott bele Dobrev Klára is, aki nem hagyta szó nélkül a dolgot.

 

Az Európai Parlament magyar alelnöke a közösségi oldalán védte meg a miniszterelnökségre apelláló főpolgármestert, idézzük:

“MEG KELL VÉDENEM KARÁCSONY GERGELYT!

Tegnap hazafelé tartottam az országjárásom békéscsabai állomásáról, a kocsiban pedig a Retro Rádió szólt. A harmadik hír – tehát a tegnapi nap harmadik legfontosabb híre – az volt, hogy Karácsony Gergely súgógépet használt.

Micsoda botrány, ugye!?

Mintha Orbán Viktor nem a súgógép 20. századi változatát, a papírlapot használná 30 éve minden egyes beszédénél.

Igen, Orbán 30 éve olvassa a beszédeit, és csak azért nem használ súgógépet, mert neki az már túl high-tech, és ő mint tudjuk, nem szereti a modern technikát.

Ezek után álszent módon úgy csinálnak, mintha egy politikus képességeit azon kellene mérni, hogy szabadon, fejből beszél, vagy papírról, súgógépről olvas. Pedig ezeknek köze sincs ahhoz, hogy ki milyen politikus.






Én szeretek a közönség rezdüléseire figyelve szabadon beszélni, de ettől nem leszek se jobb, se rosszabb. Orbánnal sem az a baj, hogy felolvassa a beszédeit.

Bár ez lenne a legnagyobb hibája.

Egy politikust a tettei határoznak meg. Hogy mit akar elérni, milyen Magyarországot akar teremteni és mit tesz ezért. Körül lehet nézni a mai Magyarországon, ahol a kiváltságos kevesek helikopterekből és luxusrepüklőkből néznek le a sokaktól ellopott országra: kastélyokra, szállodákra, trafikokra, földekre, Balatonra, Velencei- és Fertő-tóra; hosszan lehetne még sorolni.

Orbán az elmúlt száz év legpocsékabb magyar miniszterelnöke, és nem azért, mert nem tud papír nélkül beszédet mondani.”

 

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top