Politika

Gyalázat: Közleménybe adta az Európai Bizottság, hogy Orbán Viktor megint hazudott

nyugatifeny.hu

Hírünk a világban.






Hazudott Orbán Viktor, amikor azt állította, hogy az Európai Parlament és az Európai Bizottság azt akarja, hogy az LMBTQ-aktivistákat beengedjük az iskolákba és az óvodákba — derül ki az Európai Bizottság szerdai közleményéből.

 

A miniszterelnök még a melegellenes törvényről szóló Európai Parlamenti vita után nyilatkozott így, és noha a Bizottság Orbánt név szerint nem említi a közleményben, az általa mondottakat szó szerint idézik.

Kiemelik, hogy soha nem tettek ilyen tartalmú nyilatkozatot.

 

Ezzel szemben az EB még júniusban küldött egy levelet Varga Juditnak, amelyben azt kifogásolják, hogy sérti az EU Alapjogi Chartájában foglalt elveket, és akadályozza az uniós belső piac működését is a melegellenes törvény.

 






A Bizottság akkor azt írta: a törvény

„egyenlőségjelet tesz a pornográfia, illetve a homoszexualitást, a nemváltást és a születési nemtől eltérő identitás között, és ezt kiskorúak szellemi és testi fejlődésére károsnak minősíti”.

 

A szerdai közleményt a Bizottság azzal zárja, hogy a gyereknevelés vitathatatlanul a szülők joga és feladata, ám

“az egyenlő bánásmód, az emberi méltóság tiszteletben tartása ugyanakkor minden európai uniós polgár alapjoga, ahogy az is, hogy ne érje hátrányos megkülönböztetés és megbélyegzés vallási, politikai vagy nemi hovatartozás és szexuális irányultság alapján.”

(444.hu nyomán) | forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top