Politika

DK: Nem hagyjuk, hogy Orbánék kivezessenek minket az Európai Unióból!

nyugatifeny.hu

Orbán helyett Európát választjuk.






Nem hagyjuk, hogy Orbánék kivezessenek bennünket az Európai Unióból — írta Rónai Sándor, a Demokratikus Koalíció EP-képviselője közleményében csütörtökön.

 

Rónai arra reagált, hogy az Európai Bizottság kötelezettségszegési eljárást kezdeményez a melegellenes törvényre válaszul Magyarország ellen.

 

“Ez a törvény ugyanis az unió szerint EU-s alapjogokat sért. Orbánék már meg is kapták az ezzel kapcsolatos figyelmeztető levelet”

— fogalmazott.

 

Rónai Sándor leszögezte:

a DK nem hagyja, hogy Orbánék kivezessenek bennünket az Európai Unióból.

 

“Ez a törvény ugyanis nem Magyarország szégyene, hanem Orbáné, aki rövid időn belül újabb pofont gyűjt be az Európai Uniótól. A Fidesz-kormány gyűlöletkeltő, uszító, unió-ellenes politikája az ország jövőjét teszi tönkre.






 

Mi, európai magyarok elkeserítőnek tartjuk, hogy Orbánék tíz év alatt ide süllyedtek, de a Dobrev Klára vezette új kormány 2022-től visszaállítja Magyarországon az európai értékeket, mert

Orbán helyett mindig Európát fogjuk választani!”

— áll a közleményben.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top