Politika

Hajmeresztő bejegyzésben reagált Orbán kedvenc politológusa a kormány gigantikus lehallgatási botrányára

nyugatifeny.hu

Még neki áll feljebb!






Bejegyzést tett közzé Deák Dániel kormánypárti megmondóember. A politológus végzettségű, de munkáját a fideszes narratíva szajkózására fordító iszapbirkózó arra reagált, hogy a kormány lehallgatott különböző kormánykritikus újságírókat és ellenzéki politikusokat az izraeli Pegasus nevű kémszoftverrel.

 

Deák Dániel bejegyzését változtatás nélkül közöljük:

🤡Nagyon próbálkozik a “nemlétező” Soros-hálózat: már egyenesen

azt sugalják (sic!), hogy Orbán Viktor személyesen hallgatja le izraeli kémszoftverrel az ellenzéki újságírókat és politikusokat.

👉A hálózat jól összehangoltan működik: a The Guardian vasárnap délután 5-kor megírja a “nagy sztorit”, alig telik el egy óra és a Telex-444-médiabirodalom (a képen látható

Panyi Szabolcs vezetésével, aki a hírek szerint kitűnő CIA-s kapcsolatokkal rendelkezik)

már szintén publikálja az előre megírt lejáratócikkeket a témában.

 






A Soros-féle 444-en eddig már 6 (sic!) cikk jelent meg a témában, de az ellenzék sem pihen, már a nemzetbiztonsági bizottság összehívását követeli. És még csak reggel 9 óra lesz!”

(Deák Dániel/Facebook) | forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top