Politika

Varga Juditot végleg elvesztettük: Retteg, hogy a magyar gyerekeknek elérhetővé válnak a nemátalakító kezelések

nyugatifeny.hu

Van baj a padláson.


Miután Varga Judit és családja egy propagandafotós társaságában kellemes napokat töltött a Szigetközben, az igazságügyi miniszter a jól megérdemelt szabadságot követően bele is vetette magát a munkába, és gyorsan brüsszelezett egy isteneset.

 

Facebook-bejegyzéséből az is kiderül, hogy ő valójában attól fél, hogy Magyarországon is elérhetőek lesznek a nemátalakító kezelések kiskorúak számára.

 

Ez ellen kell tehát minden erőnkkel harcolunk.

 

Nyilván roppant módon fenyeget ez a veszély.

“Lássunk tisztán gyermekvédelem ügyében❗️

⚠️ Brüsszel megtámadta Magyarországot. Nem először és valószínűleg nem is utoljára.

🔄 A gőzhenger kötelezettségszegési eljárás, jogállamisági jelentés, politikai fenyegetések és forrásokkal való zsarolás képében indult újra.

➡️ Míg 2015-ben azért támadtak minket, mert megvédtük a határokat, most azért indítottak offenzívát mert meg akarjuk védeni gyermekeinket. Mert nem engedjük be az LMBTQ-lobbit az iskoláinkba. Mert nem szeretnénk meghonosítani Magyarországon azt, ami Nyugaton már általános.

👨‍👩‍👦‍👦 Az, hogy a magyar gyerekeket hogyan nevelik, az a magyar szülők kizárólagos joga. Ebbe Brüsszel nem szólhat bele. Minden európai uniós alapdokumentum szerint, amit Magyarország valaha elfogadott, aláírt és ratifikált,

a gyereknevelés nemzeti hatáskörbe tartozó kérdés.

✅ Magyarországon egyre szélesebb a társadalmi konszenzus arról, hogy nem engedhetjük, hogy gyermekeinknek szülői hozzájárulás nélkül szexuális irányultságokat bemutató foglalkozásokat tartsanak az iskolákban és az óvodákban.


❌ Nem fogjuk hagyni, hogy kiskorú gyermekeink számára nemi átalakító kezeléseket népszerűsítsenek és

nemátalakító kezeléseket tegyenek elérhetővé!

❌ Nem fogjuk hagyni, hogy kiskorú gyermekeinknek fejlődésüket befolyásoló szexuális médiatartalmakat korlátozás nélkül mutassanak be és a nem megváltoztatását bemutató médiatartalmakat jelenítsenek meg!

👨‍👩‍👧‍👦 Valamennyi szülő a legjobbat akarja gyermekének, megvédve őket mindennemű veszélytől. Ezt persze Brüsszel és a baloldali buborék nem érti meg, hiszen nekik csak az a fontos, hogy mindenki úgy táncoljon, ahogyan ők fütyülnek.
Van számukra egy rossz hírem: ebből a kottából mi nem játszunk❗️”

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top