Politika

Nem volt elég a fedett medence, panorámás futballpálya is épült Szijjártó Péter balatoni nyaralója mellé (+fotók)

nyugatifeny.hu

Élni tudni kell!


Évekkel ezelőtt még a régi Index készített egy anyagot Szijjártó Péter balatoni nyaralójáról, amelyben többek közt azt írták:

 

“A fideszes politikus vagyonnyilatkozatai szerint 2009 és 2010 között vásárolta fel több részletben a falu fölötti szőlőhegyen a jelenleg egyben 10 000 négyzetméteres méretű, azaz egyhektáros területet, ahonnan az egykor előszeretettel luxusozó politikus kivételes panorámát élvezhet.”

 

A kivételes panoráma arra vonatkozik, hogy a telekről egyszerre látható a Balaton, Szigliget és Badacsony is, a látvány tehát valóban nem mindennapi.


 

Hadházy Ákos nemrég ellátogatott a helyszínre, mert kapott egy fülest, hogy a páratlan kilátású telken hatalmas fedett medence mellett egy futballpálya is épült azóta.

 

Facebook-bejegyzésben osztotta meg követőivel, amit ott látott:

“Szijjártó Péter balatoni nyaralója mellett található az ország legpazarabb panorámájával rendelkező focipályája.

 

Miközben a miniszter az egyhektáros dácsán focizgatva piheni ki a mocskos hazudozások, hecckampányok és sokmilliárdos lopások fáradalmait, egyszerre gyönyörködhet a Balatonban, Szigligetben és a Badacsonyban.

Élni tudni kell!

 

Mikor ezt mondták nekem, nem is akartam elhinni, ezért amikor arra jártam, megnéztem.

 

Örömmel jelentem, épül-szépül az ország Balatonedericsen is! Ahhoz képest, amit korábban az Index ott látott teljesen fel van újítva a nyaraló.


 

Akkor Szijjártó azt mondta, hogy a telken csak egy pár négyzetméteres műanyag medence van, néhány centi vízzel. Azóta ezt is orvosolták, már

van fedett úszómedence is.

(Legalább nem vízilabdapálya, egyelőre!)

 

Szijjártónak persze nem ez a legnagyobb bűne (hanem sok minden más, például a kínai vakcinák és lélegeztetőgépek ügye), és ha a hajóútjait más fizeti, akkor félre is tehetett ennyi pénzt tíz év alatt.

 

A vasútépítésen meggazdagodott szülők segítségével is épülhetett a nyaraló, de abban az országban, ahol 750 ezer magyar nem tud soha nyaralni menni, talán jobb lett volna ezt a focipályát hanyagolni.”
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top