Politika

Szétszedték Orbánt a neves amerikai lapban: “A magyar Donald Trump, aki színjátékká változtatta a választásokat”

nyugatifeny.hu

Hírünk a világban.






Ahogy korábban beszámoltunk rólaTucker Carlson, az amerikai Fox News riportere, aki nem mellesleg Dunald Trump és Orbán Viktor politikájának nagy rajongója, ellátogatott Magyarországra.

 

Az oltásszkeptikus Carlson nagy megelégedéssel beszélt a határvédelmi intézkedéseinkről. Konstatálta, hogy a magyar határzár nem egy fal, csak egy drótkerítés, levonva a következtetést, hogy

az ország megvédéséhez nincs szükség pénzre vagy csúcstechnikára, csupán akaraterőre.

 

Felidézte, hogy a 2015-ös migrációs hullámban Magyarország szembement az Európai Unió befogadó politikájával, majd kijelentette, hogy

az Európai Unió valójában a német birodalom.

 

Nem kerülte el az amerikai média figyelmét sem a riporter látogatása, hosszú írásokban elemzik Orbán Viktor kapcsolatát az amerikai republikánusokkal és követőikkel. Úgy tűnik, hogy a többség egyetért abban, hogy a magyar kormány politikai tőkét kovácsolt a túldramatizált háborújából az Európai Unióval.

 






Business Insideren megjelent értekezés Orbán Viktort egy „xenofób, LMBTQ-ellenes, autoriter személyként” jellemezte, aki 11 éve van hatalmon és nem titkolta, hogy Donald Trump újraválasztásáért szorított. Az szerző szerint számos amerikai konzervatív tekint a magyar miniszterelnökre úgy, mint

Trump sikeresebb formájára.

 

Úgy gondolja, hogy Carlson a látogatásával Orbán antidemokratikus kormányzási stílusát is reklámozta.

Orbán vitathatatlanul a legsikeresebb vezetők közé tartozik a választási önkényuralom megteremtésében… megtartotta a demokrácia burkolatát, miközben a választásokat színlelt eseményekké változtatta.

— vélekedett Ruth Ben-Ghia, a New York Egyetem történésze.

 

Tucker Carlson beiktatott programjába egy interjút Orbánnal, valamint a Mathias Corvinus Collegium fesztiválján fog előadást tartani augusztus 7-én.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top