Belföld

Fegyelmit kapott a fővárosi vagyonkezelő vezetője

Írásbeli fegyelmit adott a Budapest Főváros Vagyonkezelő Központ vezérigazgatójának Karácsony Gergely, és megtiltotta neki, hogy “a jövőben a Városháza ingatlanának közép- és hosszútávú hasznosítása koncepciójáról külső személyekkel hivatali minőségében kommunikációt folytasson.” A főpolgármester azután döntött így, hogy a héten nyilvánosságra került egy összevágott hangfelvétel, amin Barts J. Balázs befektetőkkel beszél a Városháza jövőjéről. A Főpolgármesteri Hivatal szerint

 

„a vezérigazgató súlyosan hibázott ugyanakkor abban, hogy az ingatlanpiaci befektető képviselői számára egyáltalán ismertette a korábbi döntéselőkészítő tanulmányának a Városháza értékesítésének lehetséges hosszú távú, 2030 utáni időre szóló alternatíváit is bemutató részét, mivel ezeket az alternatívákat a Főpolgármesteri Kabinet korábban éppen az ő javaslatára már elvetette, egyértelművé téve, hogy nincsen szándéka a Városháza ingatlanának értékesítésére.”

Ugyancsak hibázott Barts J. abban, hogy “az ingatlanpiaci befektető képviselői előtt olyan informális beszédstílusban nyilvánult meg, amely kétséget ébreszthet egy külső szemlélő számára abban, hogy a vezérigazgató egyetért-e a városvezetés ezen döntésével.”

 

 

forrás: 444.hu
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top