Politika

Orbánnak ez nem fog tetszeni – Ismert személyek álltak bele a kormányba!

Pestibulvar.hu

Farkasházy Tivadar a héten jelentette be közösségi oldalán, hogy írt egy könyvet, melyben megpróbál a kormányzati propaganda és hazugságtenger elébe menni, miszerint a fél világ az ő teljesítményüket csodálja.

 

Az ismert újságíró és humorista négy kollégájának segítségével pedig még egy videót is készített, amiben idézetek segítségével mutatják be a Fidesz kommunikációját.

 

A könyvvel kapcsolatban Farkasházy kiemeli: “igazából nem is a járványról szól, hanem főleg öt ember számtalan valótlan állítása, elhallgatása és a tények ütköztetéséről”.

 



Bejegyzésében hozzáteszi továbbá azt is, hogy szerinte “ha Orbán csak hét szomszédos kollégája teljesítményének az átlagát nyújtja, de legalább a második és a harmadik hullám kezdetén időben lép, s nem egy lejárt nemzeti konzultációval takarózik,

AKKOR A HARMINCEZER HALOTT FELE MÉG ÉLHETNE.

 

Ennek legalább a morális felelősségét viselnie kéne, mivel közel két hónapig voltunk a világ halálozási listája élén.”

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top