Politika

Kevesebben szavaztak Orbán Viktorra a Fidesz idei tisztújító kongresszusán, mint 2019-ben

Kép forrása: MTI

A Fidesz múlt hétvégén tartott tisztújító kongresszusára 1472 küldöttet vártak, de közülük végül kevesebben, 1120-an jelentek meg – tudta meg a Népszava a kormánypárttól. A napilapnak csak többszöri próbálkozás után küldte el az adatokat a Fidesz sajtóosztálya.

A cikkben úgy összegeznek, hogy a vasárnapi Fidesz-kongresszuson 352-en nem jelentek meg, vagyis a küldöttek mintegy 24 százaléka (csaknem negyede) hiányzott az eseményről. Ráadásul a megjelentek közül 50-en nem szavaztak.

Kiderült az is, hogy

Orbán Viktor 2019 őszén, a Fidesz előző tisztújításakor még 1406 szavazattal lett pártelnök, most viszont kevesebbet, 1061 voksot kapott.


Mivel a Fidesz mostani kongresszusát csak oltott személyek jelenlétében tartották, a napilap szerint elképzelhető, hogy olyan meghívottak nem mentek el az eseményre, akik még nem kaptak oltást, vagy egyszerűen nem tartották jó ötletnek, hogy részt vegyenek egy zárt térben megszervezett tömegrendezvényen.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top