Politika

Nem várt fordulat: nyílt levelet írt a Fidesz szavazóinak az ellenzéki politikus

hirhugo.hu

Jámbor András, a hatpárti ellenzék közös jelölt,  Józsefvárosban és Ferencvárosban egy nyílt levéllel fordult a Fidesz választóihoz, amit mi most változtatások nélkül leközlünk, íme:

 

Kedves Fidesz szavazó honfitársaim!

Arra kérlek titeket, gondoljátok át, mi a ti életeteknek fontos ügy és mi ezzel szemben politikai kreálmány Lássatok túl a propagandán.  Aki érti és odafigyel a politikára, az elmúlt hétben láthatta, miért van óriási előnyben a Fidesz, hogy használja ki az adófizetők pénzéből lopott médiafölényét és mire használja a szintén lopott elcsalt, elhazudott és elorigosított Indexet.

 

A Városháza nem létező eladása kapcsán senkit nem ért kár. De még ha igaz is lett volna az eladás, még ha meg is történt volna, akkor sem tudjuk, hogy ezzel jól vagy rosszul jártak volna az adófizetők Mégis, egy hete a magyar nyilvánosságot az uralja, hogy itt egy korrupciós ügy van. Miközben nincs történés, nincs cselekmény és én tényleg fizetek egy jó vacsorát a Stexben annak, aki bebizonyítja, hogy hol érte kár bármelyik választót.

Egy hete a Fidesz a teljes kapacitáson lő a médiában, hazudik és úgy próbálja csűrni-csavarni a szivárogtatás, – sőt még az Anonymous maszk eszközét is – bevetni, mintha tényleg történt volna valami. A Fidesz, ha mindenével tüzel, ha zajt csinál, az ugyanis úgy néz ki mintha történne valami. Nem valóság történik, hanem csak médiareprezentáció, de ez is valóságosnak tűnik.

 

Én azt kérem mindenkitől, hogy hasonlítsa össze ezt a történést három másik történéssel. – Miközben Mészáros Lölő kft-je 22 milliárd forintot nyert a Lázár János vezette mezőhegyesi ménesbirtok csatornázására, aközben a Fidesz már most elvonta a jövő évi iparűzési adó felét az önkormányzatoktól.


 

– Ez Budapestnek és a kerületeknek 40 milliárdos kiesést jelent. 40 milliárddal kevesebb jut majd budapesti csatornázására, takarítására, szociális ellátásra, kultúrára. 23.000 forintot vesz el minden budapestitől jövőre a kormány Ez például egy valóságos történés!

 

De miközben a fővárosi csatornázásra nem jut elég pénz, aközben a mezőhegyesi ménesbirtok meg megkapja a fővárosi elvonás felét, ami 22 milliárd forint, a milliárdokban mérhető haszon pedig a Mészárosé lesz.

 

Hasonlítsuk már össze ezt az ügyet és a városháza nem létező eladásának az ügyét
Melyik érinti az életünket?  Melyik valóság és melyik médiakreálmány? Mégis ennek ellenére melyik szerepel a hírekben?

 

Emellett a kormány visszatartja azt a 12 milliárd forintot is, amivel törvény szerint támogatnia kellene a fővárosi közösségi közlekedést. Pedig már ez a pénz is kevesebb, mint amennyit bármelyik főváros kap európában. De idén még ezt sem adja oda a kormány. És ez megint egy félhavi bérlet ára minden fővárosi lakótól.

 

Hasonlítsuk már össze ezt az ügyet és a városháza nem létező eladásának az ügyét
Melyik érinti az életünket? Melyik valóság és melyik médiakreálmány? Mégis ennek ellenére melyik szerepel a hírekben ?

 

Ez az az erőfölény, amivel a Fidesz visszaél. És én arra kérem a kedves Fidesz-szavazó honfitársainkat is, gondoljátok át, melyik ügy a fontosabb, melyik az, ami a valóságról szól, amelyik érinti az életeteket, és ezzel szemben melyik az, amelyik csak a politikai bosszúról szól, a hatalom megtartása érdekében!


 

A helyzet viszont az, hogy a hazug ember előbb utolérik mint a sánta kutyát!
A helyzet az, hogy ma még ezzel az erőfölénnyel szemben is az ellenzék vezet a közvéleménykutatásokban!

 

A helyzet az, hogy egyre több Fidesz szavazó is átlátja mi az érdeke igazából!
Meg kell dolgoznunk és meg fogunk dolgozni a győzelemért, jövő tavasszal elkergetjük a hazug embereket!

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top