Politika

Magyarország hátramenetben megy előre

hirklikk.hu

A kormány legújabban azt kommunikálja, hogy Magyarország előre megy, nem hátra. Ez a legújabb szlogen, ezt hirdetik úton, útfélen, mindenki láthatja, akinek van szeme hozzá. Nem rés vagyunk, hanem erős bástya, a keresztény Európa védelmezője.

 

Megfékeztük a benzinárat, s ha ez valakinek nem tetszik, mert emiatt nem tudja működtetni a benzinkútját, nem hagyjuk az út szélén, a portékáját megveszi a MOL. Vagy Mészáros Lőrinc, esetleg valaki más. Magyar forintért mérik majd ezeket a kutakat, egy euró 370 forinthoz közelít. Nem jó a magyar pénz, de a miénk, mert a magyar emberek munkája van mögötte.

 

És, amint azt Lázár János volt szíves említeni, kipenderítjük a külföldi kereskedelmi láncokat. Azt akarjuk, hogy ne náluk, hanem a mi boltjaikban vásároljanak az emberek. Mert mi úgy megyünk előre, hogy nem versenyzünk másokkal, inkább kizárjuk őket a versenyből. Ez nem protekcionizmus, hanem hazafiság. Orbán Viktor szerint minden mérkőzés addig tart, amíg nem mi győzünk. A vírus elleni küzdelemben még nem győztünk, de csapataink harcban állnak. Átoltottság tekintetében világelsők vagyunk, pontosabban voltunk, néhány hónappal ezelőtt. Erről nem beszél a miniszterelnök, inkább arra kér mindenkit, hogy oltakozzon, mert aki nem oltatja be magát, az életveszélyben van.



Magyarország előre megy, az irányt kijelöltük, már csak a többszörösen túlárazott utat kell megépíteni hozzá. Ha meglesz az is, ünnepélyes külsőségek között átadjuk. Átvágjuk a szalagot, amit óvodások tartanak két oldalról. Mindenki bennünket irigyel, lesnék el a titkot, ami nincs. Mi ugyanis nyílt kártyákkal játszunk, az egyetlen trükkünk, hogy mindenkinek megadjuk a tiszteletet, cserébe csak annyit kérünk, hogy adjanak pénzt. SZÉP kártyát elfogadunk, részletfizetés megoldható.

 

Magyarország hátramenetben megy előre.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top