Politika

A DK üzent a fideszes szennymédiának: El a kezekkel Jakab Péter magánéletétől!

nyugatifeny.hu

Barkóczi Balázs határozottan megvédte a Jobbik elnökét.

Beszámoltunk róla, hogy a fideszes mocsármédia hétfőn újabb hazugságokkal rontott Jakab Péterreházasságtöréssel vádolva a Jobbik elnökét.

 

Mint utólag kiderült: Jakabot a kabinetfőnökével kapták lencsevégre, akivel mindössze munkakapcsolatban állnak. Jakab a hazug rágalmak miatt perre megy a fideszes médiával.

 

Az ügyben most közleményt adott ki a legnagyobb ellenzéki párt: Barkóczi Balázs, a DK szóvivője határozott szavakkal védte meg ellenzéki szövetségesét.

 

Ezt változtatás nélkül idézzük:

Barkóczi Balázs: El a kezekkel Jakab Péter magánéletétől!


Nem szeretnénk tudni, hogy kit szeret a Fidesz bármelyik elnökségi tagja, ha ő nem akarja ezt megosztani velünk. Azt se, hogy hogyan szeretnek. Azt se, hogy mikor. És egyáltalán, nem dolgunk senkinek se a magánéletével foglalkozni.

Ellenkezőleg. A közhatalom birtokosaként kötelesek vagyunk a magánélet jogát védeni. Bárkiét. Mindenkiét. Sok baj van szerintünk hazánkkal. Közös bajok. Azokkal kell foglalkoznunk. A többivel nem.

El a kezekkel Jakab Péter magánéletétől!

És mondjuk: ha úgy adódik, ezt fogjuk képviselni politikai ellenfeleink esetében is.

Barkóczi Balázs
A DK szóvivője

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top