Politika

Hadházy Ákos lebuktatta a kormányt: Csúnyán átverték az embereket egy nem létező beruházással

nyugatifeny.hu

Utánajárt az igazságnak.

Facebook-bejegyzést közölt Hadházy Ákos a Mátészalka melletti, nemrég átadott fecskendőgyárról, amelyben állítása szerint semmilyen termelés nem folyik. A független országgyűlési képviselő személyesen tekintette meg a termelőegységet, és fotókat is közölt a zárt kapukról.

 

Hadházy Ákos bejegyzését tartalmi változtatás nélkül közöljük:

Akár nevethetnénk is azon, hogy Varga Mihály SAJÁT DOLGOZÓSZOBÁJÁBAN AVATOTT FEL EGY MÁTÉSZALKA MELLETTI FECSKENDŐGYÁRAT, miután megtekintett egy kamu videót a nem működő üzemről a gyár tulajdonosával (aki korábban már eltüntetett sok milliárd, geotermikus erőművekre adott állami támogatást).



Egy tábla előtt vágtak át egy szalagot a szobában… Az azonban nem vicces, hogy a szalagátvágás még áprilisban megtörtént, de

a gyárban jelenleg SEMMILYEN TERMELÉS NEM FOLYIK!

Végképp nem nevetünk, ha tudjuk az alábbiakat:
– A cég 1,5 MILLIÁRD FORINT TÁMOGATÁST kapott az Önök pénzéből.
– UGYANEZ A CÉG 2 milliárdos támogatásból NEM ÉPÍTETT geotermikus erőművet Mosonmagyaróváron, 5 milliárd EU-s pénzből NEM ÉPÍTETT geotermikus erőművet Battonyán és 400 millió EU-s támogatásból nem épített geotermikus fűtőművet Kiskunhalason.

– A miniszter urat rútul becsapták: a gondosan összevágott, közeli snittekből álló filmen dolgozik ugyan néhány gép, DE A KÉRDÉSES ÜZEMBEN VALÓJÁBAN SEMMILYEN TERMELÉS NEM FOLYIK.



– Erről személyesen győződtem meg a Mátészalka melletti Kocsordon. Az „üzemben” a portáson kívül két embert találtam, szemmel láthatóan SEMMILYEN TERMELÉS NEM FOLYT. A kaput zárva találtuk, de a készséges portás beengedett. Az üzemcsarnokban ott voltak a videón látszó gépek, de nem működtek és alapanyagoknak sem volt nyoma.

Az egész üzemben két ember tartózkodott,

nem örültek nekem, az egyikük el akarta venni a telefonomat.

Pedig csak be akartam számolni az örömhírről, hogy a másfél milliárd forint az adófizetők pénzéből milyen jó helyre ment.

– Ha jobban megnézzük, a propagandavideón is látszik, hogy az átadott gyár áprilisban sem működött. Egy-egy felvillanó snittből látjuk, hogy néhány gép valóban van ott, de alapanyag, végtermék, munkások nélkül.

– Mátészalkán sincsen még működő gyár, csak egy nagy csarnok áll félkészen. Ott megjelent a tulajdonos is, akit végre kérdezhettem a geotermikus erőművekről is (a szürreális beszélgetést rövidesen be fogom mutatni).



– Az egész beruházás értelmét megkérdőjelezi, hogy röviddel ezelőtt einstandolták, majd

hagyták tönkremenni az ugyanilyen orvosi eszközöket magas minőséggel gyártó Dispomedicor Zrt. gyárát.

 

(Hadházy Ákos/Facebook) | forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top