Politika

Hadházy Ákos lebuktatta a kormányt: Csúnyán átverték az embereket egy nem létező beruházással

nyugatifeny.hu

Utánajárt az igazságnak.

Facebook-bejegyzést közölt Hadházy Ákos a Mátészalka melletti, nemrég átadott fecskendőgyárról, amelyben állítása szerint semmilyen termelés nem folyik. A független országgyűlési képviselő személyesen tekintette meg a termelőegységet, és fotókat is közölt a zárt kapukról.

 

Hadházy Ákos bejegyzését tartalmi változtatás nélkül közöljük:

Akár nevethetnénk is azon, hogy Varga Mihály SAJÁT DOLGOZÓSZOBÁJÁBAN AVATOTT FEL EGY MÁTÉSZALKA MELLETTI FECSKENDŐGYÁRAT, miután megtekintett egy kamu videót a nem működő üzemről a gyár tulajdonosával (aki korábban már eltüntetett sok milliárd, geotermikus erőművekre adott állami támogatást).Egy tábla előtt vágtak át egy szalagot a szobában… Az azonban nem vicces, hogy a szalagátvágás még áprilisban megtörtént, de

a gyárban jelenleg SEMMILYEN TERMELÉS NEM FOLYIK!

Végképp nem nevetünk, ha tudjuk az alábbiakat:
– A cég 1,5 MILLIÁRD FORINT TÁMOGATÁST kapott az Önök pénzéből.
– UGYANEZ A CÉG 2 milliárdos támogatásból NEM ÉPÍTETT geotermikus erőművet Mosonmagyaróváron, 5 milliárd EU-s pénzből NEM ÉPÍTETT geotermikus erőművet Battonyán és 400 millió EU-s támogatásból nem épített geotermikus fűtőművet Kiskunhalason.

– A miniszter urat rútul becsapták: a gondosan összevágott, közeli snittekből álló filmen dolgozik ugyan néhány gép, DE A KÉRDÉSES ÜZEMBEN VALÓJÁBAN SEMMILYEN TERMELÉS NEM FOLYIK.– Erről személyesen győződtem meg a Mátészalka melletti Kocsordon. Az „üzemben” a portáson kívül két embert találtam, szemmel láthatóan SEMMILYEN TERMELÉS NEM FOLYT. A kaput zárva találtuk, de a készséges portás beengedett. Az üzemcsarnokban ott voltak a videón látszó gépek, de nem működtek és alapanyagoknak sem volt nyoma.

Az egész üzemben két ember tartózkodott,

nem örültek nekem, az egyikük el akarta venni a telefonomat.

Pedig csak be akartam számolni az örömhírről, hogy a másfél milliárd forint az adófizetők pénzéből milyen jó helyre ment.

– Ha jobban megnézzük, a propagandavideón is látszik, hogy az átadott gyár áprilisban sem működött. Egy-egy felvillanó snittből látjuk, hogy néhány gép valóban van ott, de alapanyag, végtermék, munkások nélkül.

– Mátészalkán sincsen még működő gyár, csak egy nagy csarnok áll félkészen. Ott megjelent a tulajdonos is, akit végre kérdezhettem a geotermikus erőművekről is (a szürreális beszélgetést rövidesen be fogom mutatni).– Az egész beruházás értelmét megkérdőjelezi, hogy röviddel ezelőtt einstandolták, majd

hagyták tönkremenni az ugyanilyen orvosi eszközöket magas minőséggel gyártó Dispomedicor Zrt. gyárát.

 

(Hadházy Ákos/Facebook) | forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top