Politika

Elrettentő példaként hivatkoztak Orbánra egy Emmy-díjas amerikai sikersorozatban

Fotó: Orbán Viktor / Facebook

ELRETTENTŐ PÉLDAKÉNT MERÜLT FEL ORBÁN VIKTOR NEVE AZ UTÓDLÁS CÍMŰ AMERIKAI EMMY-DÍJAS SIKERSZÉRIÁBAN

– szúrta ki a 444.

 

A széria egy befolyásos médiamogul család életét mutatja be. Az adott epizódban a családfő, aki a vállalat feje, illetve a gyerekei elmennek egy nemhivatalos republikánus találkozóra, hogy kitalálják, a pártnak kit lenne érdemes ajánlania a következő elnöknek. A valós trendekkel egybecsengve három olyan jelöltet fontolgatnak, akik a republikánus párt mai legfőbb irányvonalait képviselik: egyikük a hagyományos elitből érkezett, de nem túl érdekes, van egy progresszívebb, aki a demokrata táborból is elcsíphetne szavazókat, és egy szélsőjobboldali, altright-os figura, aki a közösségi médiából szerzi a szavazóit.

 Ez utóbbi kapcsán érvel a családi médiabirodalomnak egészen más jövőt elképzelő, a demokratákhoz húzó egyik trónörökös, hogy azért nem ajánlhatják őt, mert amellett, hogy “toxikus, nativista és abortuszellenes”,

“annyi elképzelése van a diplomáciáról, hogy szívesen menne őzekre vadászni Orbán Viktorral, majd kereskedelmi háborút kezdeményezne Kínával“.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top