Politika

Szürreális videó: Csokit ígér a gyerekeknek a fideszes képviselő, ha levelet írnak a Mikulásnak

nyugatifeny.hu

Amit persze az ő irodája mellett lehelyezett postaládába kell bedobni.

“Kedves Jászsági Gyermekek! Írjátok meg kívánságaitokat a Mikulásnak és dobjátok be személyesen a Képviselői Irodánál található különleges karácsonyi postaládába november 29. és december 4. között. Leveleiteket munkatársaim segítségével közvetlenül juttatjuk el a Mikulás részére, aki hálája jeléül csokoládé Mikulással ajándékoz meg Benneteket! A levelek közül sorsolás útján néhány Gyermek kívánsága valóra válik”

— ezzel a szöveggel tett közzé videós felhívást Facebook-oldalán Pócs János, a Fidesz képviselője kedden. A politikus a Blikknek azt mondta:

„ő a gyerekeknek akar jót, hogy ebben a rohanó világban minél tovább érezhessék magukat gyermeknek és őrizzék meg a hitüket”.

 

A karácsonyi postaládát a Képviselői Iroda falán helyezik el, a kicsit tehát Pócs irodája mellett dobálhatják be kívánságleeleiket a Mikulásnak.


 

A sorsolás egy élő videóban zajlik majd, itt már maga a Mikulás is jelen lesz, de a nyertesek mellett a többi levélíró gyerek is kap ajándékot: Mikulás-csomagot és csokoládét osztogatnak majd nekik.

 

A videót itt tudod megnézni, külön felhívnánk a figyelmet az igényes greenbox technológiára:

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top