Politika

“Vagy végtelenül cinikus, vagy irgalmatlanul buta” — Juszt László úgy beleszállt Varga Juditba, hogy csak csattant

nyugatifeny.hu

Reméljük, csak az utóbbi.

Beszámoltunk arról, hogy múlt kedden az európai uniós joggal ellentétesnek minősítette a magyar kormány által 2018 nyarán elfogadott “Stop, Soros!” törvénycsomag több rendelkezését az Európai Bíróság. Az ítélet szerint a menedékjogot beadók szabadságjogainak, valamint a civil szervezetek elleni hadjáratnak megalapozó törvényelemek ellentétesek az EU-s joggal.

 Varga Judit ezután az ítéletre reagálva azt mondta a Frankfurter Allgemeine Zeitungnak: az Európai Bíróság és az Európai Bizottság azt akarja elérni a „Stop Soros” törvénycsomag ügyében hozott ítélettel, hogy Magyarország engedje be a migránsokat, törekvésük azonban nem éri el célját, mert a „Magyarország Erőd áll még”

 

Juszt László erre az interjúra reagált Facebook-oldalán:

“És itt álljunk meg egy pillanatra. A hölgy vagy végtelenül cinikus, vagy irgalmatlanul buta.

A fogalmat ugyanis Hitler vezette be a II. világháború idején.

Léteztek a nyílt városok, amelyeket nem pusztítottak el az értelmetlen védekezéssel. És léteztek az “erőd városok”, mint Budapest, amelyet “erőddé nyilvánított” és ezzel megpecsételte a város és lakóinak sorsát.

Szóval Varga Judit most az országot nyilvánította erőddé.

S mindezt tette – ez különösen pikáns – a német Frankfurter Allgemeine Zeitungban. De legalább elárulta, hogy milyen sorsot szánnak nekünk.” 
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top