Politika

Kiderült, miért indulna Gattyán György a 2022-es választáson: Hivatalosan is a NER pénzeli

nyugatifeny.hu

És most vágjunk meglepődött arcot.

Gattyán György, aki sze×kamerákon és online jósláson keresztül gazdagodott meg, a héten jelentette be, hogy

mozgalmával indulni szeretne a 2022-es választásokon, mert egy felmérésből úgy értelmezte, hogy lenne igény rá.

 

válaszonline.hu most arról ír, hogy a regnáló kormány által is pénzelt Rogán-holdudvari Columbus Magántőkealap 900 millió forint pénzbeli hozzájárulással segítette meg Gattyán e-aláírási rendszereket fejlesztő, európai piacokra készülő Netlock Kft.-jét.

Hogy mindezek után a csúcsmilliárdos a Fidesz érdekében vagy ellenében száll-e be (ha tényleg beszáll) a politikába, olvasóink fantáziájára bízzuk.

— írja a lap.

 

Persze 888.hu nevű fideszes propagandablog csütörtökön újabb segítséget adott annak megértéséhez, honnan fúj a Gattyán-szél.



 

Még 2016-ban szavazta meg a parlament a Nemzeti Otthonteremtési Közösségekről (NOK) szóló törvényt Rogán Antal javaslatára. A feltételeket úgy szabták meg, hogy a Carion Csoport lehessen a NOK szervezője. Nem sokkal később már 500 millió forintos hitelt kaptak Matolcsy unokatestvérének bankjától.

 

A lap szerint a Carion Csoport és az állami Eximbank magántőkealapja, a Colombus 900 millió forinttal segítette meg Gattyán e-aláírási rendszereket fejlesztő, európai piacokra készülő Netlock Kft.-t, ami a Gattyán által alapított Docler Holding cégcsoport tagja.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top