Politika

Keményen kifakadt Lázár János a tram-train kínos leállása után: „A jóindulatú javaslat és genyó észrevétel egyaránt jöhet”

nyugatifeny.hu

Szerinte elindult a tram-train-ellenes politikai kampány.

Alighogy elindult, már is leállt a Lázár János által hétfőn felavatott tram-train. A járatok Hódmezővásárhely vasútállomás és Rókus vasútállomás között közlekednek járműmeghibásodás miatt és a menetrend betartása érdekében – közölte kedden a Facebookon a Mávinform.

 


Lázár azonban nem hagyta annyiban a dolgot. Kedden a Facebookon adott hangot véleményének, és egyúttal kér mindenkit, írja meg neki személyes e-mail címére az észrevételeit. Írását változtatás nélkül közöljük:

„Jóindulatú javaslat és genyó észrevétel egyaránt jöhet!

Tegnap elindult a tramtrain utasforgalmi próbaüzeme és ezzel párhuzamosan elindult a tram-train-ellenes politikai kampány is.

Márki-Zay Péter hátországa kárörvendő cikkekben, posztokban kiáltja világgá, ha valamilyen hiba üti fel a fejét a vonatvillamosnál. Valóban vannak és biztosan lesznek is még hibák, váratlan helyzetek.

Ez a próbaüzem lényege: hogy ne az éles üzemben, hanem most derüljön ki minden, ami kezelést igényel. Ezért megy 100 km/h helyett csupán 80 km/h-val a szerelvény és ezért ingyenes az utazás rajta.

Szóval az ellendrukkerek megnyugodhatnak, lesznek még leállások vagy üzemhibák,

amikkel kampányolhatnak, de megnyugodhatnak a tram-train támogatói is: az éles üzem indítására mindent kijavítunk és minden értelmes javaslatot megfontolunk.”

 


 

Lázár egyébként a [email protected] oldalra nemcsak a jóindulatú, segítőkész, hanem a genyó, ellendrukker üzeneteket is várja, ezt maga a politikus írta.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top