Politika

Donáth Anna: Orbánról fog szólni az egyetlen, valódi népszavazás jövő tavasszal

nyugatifeny.hu

Reagált a Momentum elnöke a melegellenes népszavazás hírére.

Megírtuk, hogy az ellenzék bojkottja mellett, a Fidesz-KDNP 125 igen szavazattal elfogadta kedden azt a határozati javaslatot, aminek értelmében jövőre kiírhatják a melegellenes népszavazást.

 

A hírre a Momentum elnöke a közösségi oldalán reagált:

Orbán Viktor parlamentje az imént szavazta meg, hogy a csak a fantáziájukban létező “kötelező nemváltó műtétekről” és hasonló homofób hazugságokról “népszavazzunk” a tavaszi országgyűlési választással egy időpontban.

Az indoklásuk szerint ezzel spórolnak az adófizetőknek – de igazán azzal spórolnának, ha nem népszavaztatnának és konzultálnának a saját propagandaminisztériumuk által kitalált hazugságokról.

Az viszont biztos, hogy lesz népszavazás jövő áprilisban. Egy valódi: arról, hogy Orbán Viktor végre távozzon a hatalomból, hogy az embertelen, gyűlöleten és lopáson alapuló rendszere helyére egy igazságos Magyarországot építhessünk.

Erről döntünk jövő tavasszal.

– írta Donáth Anna. 

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top