Politika

Luxus kormány: az Orbán kormány lett a legdrágább, és a legköltségesebb az egész Európai Unióban

fuggetlennemzet.hu

EGY KIADÓS FOGYÓKÚRA RÁFÉRNE A KORMÁNYRA. 5215 MILLIÁRDOT DŐZSÖLTEK EL

 

A kormány igazán nem vádolható szűkkeblűséggel, és fukarsággal, ha önmagáról van szó, ugyanis 2020-ban a saját működésére 5215 milliárd forintot költött el, kereken 1000 milliárd forinttal többet, mint 2019-ben. Ezzel a magyar kormány lett a legdrágább, és a legköltségesebb az egész Európai Unióban, minthogy a bruttó hazai termék (GDP) 10,9 %-át szórta el a saját maga fenntartására, míg az EU-s átlag a GDP 5,8 %-a.

 

A csillagászati összegeket felemésztő kormányzati bürokrácia jelentősen akadályozza a gazdasági versenyképességet, és olyan létfontosságú területektől von el forrásokat, mint az egészségügy, vagy az oktatás. Ne 100 milliárdokat herdáljanak el budai palotákra, és luxusrepülőgépekre, hanem költsék inkább kórházakra, és iskolákra! Jutna belőle bőven az ápolók, és a tanárok tisztességes fizetésére is. Fogyókúrázzon a kormány!



 

Végh Edvárd közlemény
Forrás: Végh Edvárd közlemény

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top