Politika

FRISS: Bigézve, Karácsonyozva jelentette be a Fidesz, hogy megszavazzák Völner mentelmi jogának felfüggesztését

nyugatifeny.hu

Az ellenzéket sározva engedik el a fideszbűnöző kezét.

Beszámoltunk róla, hogy az egyre szivárgó információk miatt a kormány nem tudta tovább visszatartani azt a botrányt, amelyben Varga Judit Pegasus-ügyi államtitkára, Völner Pál rendszeresen, alkalmanként 2-5 millió forint közötti összegeket fogadott el készpénzben a Bírósági Végrehajtói Kar elnökétől.

 

Polt Péter legfőbb ügyész ezért kezdeményezte Völner Pál mentelmi jogának felfüggesztését, Völner pedig Orbán parancsára kedden lemondott államtitkári posztjáról, képviselői mandátumát azonban megtartotta.

 

Kedden délután a Fidesz közleményt adott ki, melyben azt írják:

“A kormánypártok meg fogják szavazni Völner Pál mentelmi jogának felfüggesztését, mert tisztáznia kell magát az igazságszolgáltatás előtt és örülünk, hogy ezt ő maga is így érzi és azonnal lemondott.”

 

Hozzáteszik:


“A baloldalon hasonló esetben a nyomát sem látjuk annak, hogy készek lennének tisztázni a Városháza-botrányt vagy bármelyik másik korrupciós ügyüket.

Karácsony Gergely hetek óta menekül, miközben mára egyértelmű, hogy a Városházán maffia működik, és a baloldali pártok jutalékos rendszerben árusítják ki a fővárosi ingatlanvagyont a Gyurcsány-Bajnai holdudvarnak.

Az is kiderült, hogy a baloldalt Soros és idegen hatalmak pénzelik, a kijelölt miniszterelnök-jelöltjük pedig többek között Bige László piszkos pénzén kampányol.”

 

A Fidesz hazugságával szemben Völner nem vállalta a következményeket, nem mondott le a parlamenti képviselői mandátumáról (naná, hiszen Simonkával és Boldoggal együtt szükség van rá a kétharmadhoz), pedig teljes mértékben méltatlanná vált az emberek képviseletére.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top