Politika

Nem habozott a Karinthy-gyűrűtől megfosztott Galla Miklós, máris letámadta a Médiahatóság új elnökét

nyugatifeny.hu

Rendíthetetlenül próbálkozik.

Nyílt levelet írt a Médiahatóság új elnökének Galla Miklós. A humoristától az MTVA vonta vissza a Karinthy-gyűrűt idén nyáron, mert a közmédia szerint méltatlan a díjra.

 

A humorista igazságtalannak tartja a döntést, ezért írt már nyílt levelet a Duna Médiaszolgáltató vezérigazgatójának és az MTVA szakmai kuratóriumának is korábban. De írt Orbán Viktor miniszterelnöknek, és miután végképp elfogyott a türelme, akkor Áder János köztársasági elnöknek üzent.

 

Most pedig Koltay Andrásnál, a NMHH új elnökével próbálja békésen elintézni az ügyet:

Tisztelt Elnök úr!

Gratulálok a kinevezéséhez. Jó munkát kívánok Önnek.

Idén az MTVA kuratóriuma arról döntött, hogy én kapjam a Karinthy-gyűrűt. Három héttel a díjátadó ünnepség előtt véleményem szerint minden ok nélkül visszavonták tőlem a díjat, amelyet negyven év szorgalmas, tisztességes és precíz munkájával érdemeltem ki.

Az MTVA kuratóriuma fél év alatt semmilyen bizonyítékkal nem állt elő a döntés indoklására. Nem is állhatott, hiszen semmit nem követtem el, ami indokolná a díj visszavonását.


A kialakult botránnyal Karinthy Frigyes nevét is meghurcolták, mivel a Karinthy nevet összefüggésbe hozták egy vélhetően politikai indíttatású döntéssel.

Ha perre kerül sor, amit szeretnék elkerülni, megdönthetetlen bizonyítékok vannak a kezemben az igazam alátámasztására.

Tisztelt Elnök úr, arra kérem, az emberség nevében egyezzünk meg peren kívül. Kérem, intézkedjen, hogy megkapjam a nekem jogosan járó Karinthy-gyűrűt, és visszatérhessek a Rádiókabaré műsorába. Cserébe ügyvédem visszavonja a keresetet.

Bizonyítsuk be közösen, hogy a nagyvonalú gesztusoknak és a kulturált hangnemnek van helye a mai magyar közéletben. Segítségét előre is köszönöm.

 

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top