Politika

Megdöbbentő adatok láttak napvilágot – Ide vezetett az Orbán-kormány káros politikája!

Forrás: MTI

Míg a NER elit luxusban él, addig a magyar dolgozók közül egyre többen csúsznak bele a dolgozói szegénységbe!

 

Egy friss kimutatás megmutatta, hogy Magyarországon nőtt legnagyobb mértékben a bérkülönbség növekedési üteme 2010 és 2019 között, így hazánkban nőtt a legnagyobb mértékben a leggazdagabbak és a legszegényebbek közötti béregyenlőtlenség az Orbán-kormány káros politikája miatt.

SŐT, A MAGYAR FIZETÉS A 4. LEGALACSONYABB AZ EURÓPAI UNIÓBAN!

 

“A Fidesz tudatosan gyengítette az országos érdekegyeztetés rendszerét, csökkentette a munkavállalók és a szakszervezetek jogait. Munkaalapú társadalmuknak akár azt a nevet is adhatták volna, hogy magyar rabszolgasors. Adócsökkentést az alacsony fizetésekre! Maradjon több pénz a dolgozók zsebében!” – ezt már Tóth Bertalan, az MSZP társelnöke írta a közösségi oldalon.

 

A Fidesz által generált problémák megoldására azonban a szocialista pártnak vannak érdemi javaslataik, hogy rendeződjön a munkavállalók béregyenlőtlensége:

  • Az MSZP például adómentessé tenné a minimálbért, és mediánbérig (kb. 330 ezer forint) csökkentené az alacsony fizetések adóját. 

 


De a megélhetés biztonsága érdekében az alapvető élelmiszerek árát is nagyon könnyen csökkenteni lehet, véli az ellenzéki párt, mivel szerintük mindez kizárólag politikai akarat kérdése, majd hozzáteszik, hogy a Fideszben ez nincs meg, ezért az egyedüli megoldás a kormányváltás.

 

A magyarok sokat és jól dolgoznak, ezért jogosan várhatják az államtól, hogy ne rabszolgaként, hanem állampolgárként kezelje őket. Adócsökkentést az alacsony fizetésekre, és maradjon több pénz a dolgozók zsebében – áll az MSZP bejegyzése végén!

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top