Politika

Kemény év ez Orbánnak és mégkeményebb összegzés került elő: Simonka , Boldog, Völner stb stb stb…

fuggetlennemzet.hu

LOPÁS A KÖBÖN

A leghitványabb fideszes képviselők, akik annyira túlfeszítették a húrt, hogy már Polt Péter is kénytelen vádat emelni ellenük:

2020. december: vádemelés Boldog István fideszes képviselő ellen. A vád: hivatali vesztegetések elfogadása uniós fejlesztési támogatások ügyében, közbeszerzési eljárásokban elkövetett bűncselekmények, lezsírozott projektek. Mindez egy általa irányított hálózat segítségével.

2021. február: vádemelés Simonka György fideszes képviselő ellen.A vád: uniós és magyar közpénzeket érintő költségvetési csalás. Mindez bűnszervezetben. Az ügyészség nyolc és fél évet javasol.

2021. december: kezdeményezik Völner Pál fideszes képviselő, igazságügyi államtitkár mentelmi jogának felfüggesztését.A gyanú: hivatali vesztegetések elfogadása. Mindez bűnszervezetben.

 

Az ártatlanság vélelmét tiszteletben tartva is elképzelhetjük, hány hír szivároghatott ki az üzemszerű disznóságaikról, ha ezúttal az ügyészség nem tudta-akarta a szokásos módon eltussolni az ügyet.

 

Tanulságok:

1. A fideszes képviselőkben buzog a közösségi szellem. Csakis csapatban bűnöznek. Mindhárom esetben bűnszervezettel gyanúsítják őket. Jó szervezők, jó közösségi emberek, hiába.
2. Nyilván ugyanez a közösségi érzés mozgatja őket abban is, hogy eszük ágában sincs megválni szeretett frakciójuktól.
Mandátumukról nem mondanak le – nem mondatják le őket.

 

 


Sőt, egyiküket még a saját tárgyalásáról, a vádlottak padjáról is kikérte az Országgyűlés elnöke, hogy a szavazásnál meglegyen a kétharmad.
Ma három bűnöző biztosítja a NER kétharmadát.

 

A tolvajoknak börtönben a helyük, nem a parlamentben!

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top