Politika

Ha tippelhetne egyet, Ön szerint mi jutott eszébe a Fidesznek karácsonykor?

balramagyar.hu

Bizony, bizony Márki-Zay.

Szégyenlem magam de pár napja karácsonyi üzemmódba kapcsoltam én is és az oldal is. Valahogy nem fogott meg a belpolitikai adok-kapok.

 

Ma reggel azonban úgy gondoltam kicsit pótolok a lemaradásomból és megnézem, hogy a pártok milyen karácsonyi közleményeket adtak ki.

Sok karácsonyi közleményt nem találtam, talán mert Gyurcsány Ferencék egy karácsonyi videóban kívántak boldog ünnepeket szavazóiknak.

 

A Szocialisták fényképpel hívták fel szavazóik figyelmét arra, hogy mindenki gondoljon azokra a dologozókra akik szent este is dolgoznak. És a sort lehetne folytatni.

 

A Fidesz azonban December 24-én az alábbi üzenettel örvendeztette meg a magyar közéletet:


“Az volt a megszorítás, amikor a Gyurcsány-Bajnai kormányok elvettek egyhavi fizetést a közalkalmazottaktól és egyhavi nyugdíjat az emberektől.

Most újjáépítjük a 13. havi nyugdíjat, kétszázezer forintra emeljük a minimálbért, személyi jövedelemadó mentességet kapnak a 25 év alatti fiatalok és befagyasztjuk a kamatokat!

 

A baloldal programja, hogy megszüntetné a rezsicsökkentést és újra elvenné 13. havi nyugdíjat!”

 

Hát… ehhez nem lehet mit hozzátenni. Áldott karácsonyt mindenkinek!

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top