Politika

Kéri László: A fideszes korrupciót már aligha lehet eltussolni – Videó

zsurpubi.hu

A #hetikéri rovatban a hazai közélet egyik legérdekesebb egyéniségével, politikai gondolkodójával, Kéri Lászlóval beszélgetünk hétről hétre a legfontosabb történésekről. Azt megígérhetjük, a politológus soha nem rejti véka alá a véleményét.

A Völner-ügyre a média szokatlanul nagy erőkkel vetette rá magát, ezért azt már aligha lesz lehetséges eltussolni. Sőt, a múlt héten számos olyan részletről is lehullott a lepel, amelynek következtében számíthatunk még a Fidesz-elit számára jónéhány kellemetlen, további elágazással is

– mondta a Zsúrpubinak Kéri László.

 

Az elemző szerint minél több ilyen elágazás válik számszerűsíthetővé, annál inkább lesz modellszerű tantörténetté az egész folyamat. Sőt, hasonlóan sötét árnyak rajzolódhatnak ki a Kubatov-titkárság/Fradi-támogatás/korrupció fölöttébb zavaros történetéből is.



 




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top