Politika

Újabb titkosítás: Orbán korábban még arról beszélt, hogy az oroszokkal nem köthető titkos paktum, most…

fuggetlennemzet.hu

Orbán korábban még arról beszélt, hogy az oroszokkal nem köthető titkos paktum. Paks II esetében aztán 30 évre éppen ők titkosították a megállapodás részleteit, de a további, oroszokkal kötött, az országnak nyilvánvalóan előnytelen üzletek láttán is egyértelmű, hogy az orosz elnök bábuként irányítja és használja Orbánt.

Emlékezzünk Putyin bábjának korábbi szavaira: “Biztonsági, külpolitikai, a szabadságunkkal is összefüggő kulcskérdés, hogy megtudhassuk, hogyan, kik, honnan befolyásolják az életünket.”

A harminc évre titkosított, Magyarország számára kedvezőtlen feltételekkel megkötött paksi bővítés, a titkosszolgálati pénzügyi műveletek fedésére használható Nemzetközi Beruházási Bank székhelyének hazánkba költöztetése, az oroszokkal való, több évtizedre szóló gázvásárlási megállapodás, és az elmúlt bő tíz év történései láttán egyértelmű:

Orbán azóta elárulta Magyarországot! Kétszínűsége pedig nagyon átlátszó! Nem Magyarországért, nem Európáért, hanem csak azért aggódik, hogy megfeleljen gazdájának.

Ismét rabok leszünk vagy szabadok? Ez a jövő áprilisi választások leghúsbavágóbb kérdése!


Mi a szabadságot választjuk!

 

 

Zágráb Nándor közlemény (Jobbik)

Forrás: Zágráb Nándor közlemény (Jobbik)




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top