Politika

Ilyen nincs: Orbánnak hálálkodott a békés karácsonyért a “köztévé” Németh Szilárdja (+videó)

nyugatifeny.hu

Észak-Koreában sírva könyörögnek a receptért.

Lényegében szerelmi vallomást tett Orbán Viktornak a közszolgálatinak hazudott, valójában kormányszolgálati M1 csatorna külpolitikai rovatvezetője, Bende Balázs.

 

A nehezen minősíthető férfi egy friss, kamerába nézős monológjában arról beszélt, hogy hazánkban a Fidesz-kormány előrelátásának, a rezsiárak befagyasztásának köszönhetően nekünk, magyaroknak „áldott, békés, gondtalan ünnepünk” lehet.

 

Bende szó szerint azt hazudta:

“Több országban a többszörösére emelkedett a rezsiárak és a benzinárak. Van, ahol dönteni kell, ajándék és ünnepi vacsora lesz, vagy fűtés karácsonykor.

Magyarország előrelátó volt, a kormány 15 évre bebiztosította az ország energiaellátását. 2013-ban befagyasztotta a rezsiárakat, és nemrég átmenetileg az üzemanyagárakat is, ezért nekünk áldott, békés, gondtalan ünnepünk lehet.”



 

Videó:

.

(via hang.hu) |forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top