Politika

Varga-Pegasus Judit 60 százalékos béremelést jelentett be az ügyészeknek és bíráknak

nyugatifeny.hu

Három lépcsőben.

A kilakoltatási maffiától papírzacskóban milliós kenőpénzeket átvevő Völner Pál felettese, Varga-Pegasus Judit kedden a Facebook-oldalán jelentette be, hogy három év alatt három ütemben 60 százalékkal emelték a bírák és ügyészek illetményét.

 

Az “igazságügyi miniszter” posztjában azt írja:

💫 Az ígéret szép szó, ha megtartják úgy jó: megvalósult a bírák és az ügyészek béremelése!

✅ Miniszteri kinevezésemkor ígéretet tettem egy átfogó bérrendezésre, amely a jól teljesítő magyar gazdaságnak köszönhetően 2022-re be is következett.

➡️ A három ütemben történő illetményemelés eredményeképpen három év alatt összesen több mint 60%-os béremelésre került sor. A döntés közel háromezer bírát és kétezer ügyészt érint, akiknek illetményalapja így mára 566 660 forintra növekedett.

✅ 2020. január 1-től a bírák számára átlagosan 32%-os, míg az ügyészek számára 21%-os illetményemelés valósult meg, mellyel egy szintre hoztuk fizetésüket. 2021-ben a 2020-as illetményalap 12%-ával, idén pedig további 13%-ával emelkedett a bérük.

➡️ Magyarország előre megy, nem hátra! 🇭🇺✌🏻



 

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top