Politika

A Momentum-tagoknak mostantól kötelező jelezniük a központ felé, ha Márki-Zaynak vagy az MMM-nek dolgoznak

nyugatifeny.hu

A párt elnöksége attól tart, hogy Márki-Zayék tőlük szívnak el embereket.

Az azonnali.hu hozta le elsőként azt a levelet, amelyet a Momentum küldött szét a tagságnak, és amelyben arról tájékoztatják a Momentum tagjait és pártoló tagjait, hogy

  • a jövőben kötelező tájékoztatniuk a pártvezetést, ha bármilyen formában a Mindenki Magyarországa Mozgalomnak, vagy Márki-Zay Péternek dolgoznak,
  • a folytatásra pedig kötelességük engedélyt kérni, ezt pedig vagy a pártigazgatás, vagy a párt elnöksége adhatja meg.

 

A körlevélben indoklás is van, ez így szól:

„Az Elnökségünk tudomására jutott, hogy Márki-Zay Péter pártépítésébe többeket bevont, köztük a Momentum Mozgalom tagjait is.

Annak érdekében, hogy pontosan lássuk, milyen erőforrásokkal segíti a Momentum Mozgalom Márki-Zay Péter miniszterelnök-jelölti vagy közös kampányát, továbbá hogy milyen területeken adnak a Párt tagjai támogatást, fontos számunkra a közreműködők személyének és a közreműködés jellegének ismerete.”


 

Az azonnali.hu úgy értelmezi a levelet, hogy a Momentum elnöksége attól tart, Márki-Zay tőlük szívna el embereket, ezért hozták meg a fenti döntést.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top