Politika

Nagy Feró: Azért kaptam meg a Kossuth-díjat, hogy felidegesítsem azokat a liberálisokat, akik ellenem vannak

fuggetlennemzet.hu

A zenész örömét még az sem tudja elvenni, hogy vannak, akik úgy tartják, nem a munkássága miatt kapta meg március 15-én a Kossuth-díjat. Azt mondja, nem érdeklik a gyűlölködő vélemények.

„Zenészként és a különböző tevékenységek után sem fordult meg a fejemben, hogy nekem ez jár, hogy ezzel lehetne jutalmazni a munkásságomat, én csak végeztem a dolgom – mondta Nagy Feró a Retro Rádióban amikor arról kérdezték, mit szólt a Kossuth-díjához. – De miután megkaptam, elővettem a könyveket, megnéztem, milyen dalokat írtam, és rájöttem, megérdemlem.”

A Borsnak úgy nyilatkozott viszont, hogy „azért kaptam meg a Kossuth-díjat, hogy felidegesítsem azokat a liberálisokat, akik ellenem vannak”. Nem olvassa a negatív kommenteket, ő leginkább az emberek szeretetét érzi, a gratulációkat fogadja – mondta.

„De bevallom, örülök a negatív véleményeknek is, mert ez azt jelenti, hogy a Kossuth-díjam felborzolta az emberek idegeit. Az nem véletlen, hogy komoly szaktekintélyek ülnek a bizottságban, ahol ezek a döntések születnek. Élvezem, ha valaki ekkora hülyeségeket le mer írni. Ez a fajta vélemény csak őket minősíti. Elképesztő, milyen mérhetetlen gyűlölettel tudnak egy ilyen témához hozzászólni. Inkább maradnának csöndben! Ma már az internet olyan szólásszabadságot ad, amely még mindig nem megszokott. Sokan azt hiszik, az ő véleménye a legfontosabb” – fogalmazott a zenész.


Az ATV-n azt is megkérdezték tőle, hogy nem gondolja-e, hogy a díjat a Fidesz melletti nyílt kiállása miatt kapta meg. Nagy Feró azt mondta, hogy köze lehetett hozzá, ha ezt letagadná, nem mondana igazat: „Én se adnék díjat olyannak, aki fegyvereket fog rám, megerőszakol. Biztosan van valami közös szimpátia mögötte.”

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top