Politika

Hatalmas a készülődés a Fidesz-pride-ra: A határon túl már gőzerővel agitálnak a márciusi “békemenetre”

nyugatifeny.hu

680 ezer embert várnak.

Beszámoltunk róla, hogy Orbánék idén március 15-én újra megszervezik közpénzből a “békemenetnek” csúfolt felvonulást az ellenzék ellen és önmaguk mellett.

 

Civil Összefogás Fórum nevű fideszes zombiszervezet szóvivője, Csizmadia László bejelentette: számításaik szerint a legutóbbi orbánista pride-on 340 ezren vettek részt, most ennek a dupláját, 680 ezer embert várnak.

 


A Fidesz egyik szlovákiai fiókszervezete, az Aliancia – Magyar Közösség Pártja (MKP) platform a Facebookon már arra buzdítja a tagjait és híveit, hogy minél többen vegyenek részt a budapesti fideszes “békemeneten”.

 

Az Orbán Viktort és a vele szemben álló tömeget ábrázoló lelkesítő kép mellé ezt írták:

“Orbán Viktor, miniszterelnök hivatalos közösségi oldalán jelentette be, hogy március 15-én újra békemenet lesz.

A képhez azt írta:

>>Együtt erő vagyunk, szerteszét gyöngeség.<<

Az előzetes becslések szerint mintegy 700 ezer ember vesz majd részt a felvonuláson a nemzeti-keresztény-konzervatív értékek védelméért.


Arra kérjük platformunk tagjait, szimpatizánsainkat, hogy, aki tud, vegyen részt a megmozduláson, hogy legalább így, szimbolikus módon kifejezzük támogatásunkat Orbán Viktornak és a nemzeti kormánynak.”

 

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top