Politika

Nagy Feró: Mindent el kell követni, hogy úgy maradjon minden, ahogy most van

fuggetlennemzet.hu

Igen erős tudása van Nagy Ferónak arról, hogy kicsoda és milyen a személyisége Gyurcsány Ferencnek. A Kossuth-díjas énekes egy komplex pszichológiai elemezést mondott a DK elnökéről a közelgő őszödi beszéd évfordulója alkalmaból.

Nagy Feró egyébként a tv-ből hallotta a beszédet, hívták tüntetni, de nem akart részt venni. „Maga a beszéd nagyon felelőtlen dolog volt, ha egy kicsit okosabb, akkor este nyolckor a televízióban tartja meg, és

kihagyja belőle azokat a szavakat, amiket én is szoktam használni”

– fogalmazott a kormánypárti 888.hu-nak, hozzátéve, hogy szerinte Gyurcsány rendkívül tehetséges abban, hogyan kell hatalomra kerülni.

„Nagy kihívás, de ha jövőre legyőzzük, talán már sosem jön vissza. Gyurcsány képes a pofonokat úgy beállítani, hogy közben ő lesz a mártír.

Nagyon komolyan kell vennünk, mert a baloldal teljesen a kezében van. Baloldal? Hát még a Jobbik is. Rajta kívül nincs ott más… Az a párizsis csávó is… A nyomába sem érnek.

Mindent el kell követni, hogy úgy maradjon minden, ahogy most van”


– állapította meg Orbán Viktor kedvenc rockénekese, a nemzet csótánya.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top