Politika

Kossuth-díjas rendszerszolga – durva kritikát kapott Nagy Feró az ismert magyar tévéstől

fuggetlennemzet.hu

Puzsér Róbert Nagy Feró furcsa, markolászós performanszát kapuzárási pániknak minősítette.

Mint ahogy arról mi is beszámoltunk, a Beatrice legutóbb a KŐFESZT családi fesztiválon lépett fel, Nagy Feró performansza pedig hatalmas port kavart: két szám között nőnek öltözött férfiakat hívott a színpadra, akiket úgy konferálta fel, hogy ők a német vokál és Angela Merkel küldte őket.

„Nagyon melegek a csávók. Azt mondja, hogy nem b.zik? Ki mondja, hogy b.zik? Ezek transzvesztiták. Azt sem tudják, hogy fiúk vagy lányok” – hangzott el az énekes szájából. Ezt követően közösen elénekelték Boney M-től a Daddy cool című számot, majd Feró a lába közét megragadva hozzátette: „Ezt a Q-t odaadom nekik.”

Puzsér Róbert most blogbejegyzésében állt bele Nagy Feróba, és keményen bírálta a furcsa produkció kapcsán.

“Nagy Feró nyakig merült a kormányzat transzellenes kampányában. Nem pusztán egy komplett blokkot szentelt a témának „a nyugalom fesztiválján”, az értékalapú, konzervatív, hagyományőrző Kőfeszten, de még ahhoz is érzett magában energiát, hogy a show csúcsra járatásához normális hajlamú férfiakat világ csúfságára parókában küldjön fel a színpadra, hogy azok kappanhangon vonítva egészséges nőket imitáljanak” – írja.


Szerinte az énekes egy pillanatra maga is kiesett a szerepéből, amikor a családi rendezvényen megmarkolászta a péniszét, és felajánlotta azt a női ruhás férfiaknak.

“Bizonyára tökös, homofób gesztusnak szánta ezt, de inkább tűnt kétségbeesett kapuzárási pániknak” – jegyezte meg.

“Sajátos, hogy Nagy Feró évtizedeken át nevezte magát a nemzet csótányának, holott amikor azt gajdolta, hogy „gyere, kislány, gyere, a diszkó klubban szól már a zene”, még nem is állhatott volna messzebb attól, hogy egy nemzet csótánya legyen – mára azonban, hogy Kossuth-díjas rendszerszolgává vált, épp azt a sorsot teljesíti be, ami ellen fiatalon úgy lázadt. Úgy tűnik, a név mégiscsak kötelez” – zárta bejegyzését.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top