Politika

Ner tempó: Hét éven át károsította a települést egy földmutyival a fideszes polgármester

fuggetlennemzet.hu

NER-tempó.

Hadházy Ákos újabb fideszes mutyinak járt utána: a korábbi dunavarsányi polgármester a reális ár negyvened részéért adott ugyanis bérbe 56 hektárnyi földet.

Hadházy hozzáteszi: tudja, hogy a többi hasonló ügyhöz képest ez bagatell összeg, de remekül mutatja, hogy működnek a NER-ben a dolgok:

“Bóna Zoltán fideszes képviselő, korábbi dunavarsányi polgármester vagy tökkelütött hülye volt vagy hűtlen kezelést követett el.

Az irányítása alatt a település 56 HEKTÁR FÖLDET ÉVI 80 EZER FORINTÉRT adott bérbe. A szerződés ugyan utal arra, hogy a föld ott nem a legjobb minőségű, de a képviselő polgármester utódjánál rákérdeztem, hogy a lejárt szerződés után, 2019-től mennyiért adják ki ugyanezeket a földeket?

A válasz: összesen 3,3 millióért, azaz

NEGYVENSZERES ÁRON.

 


A Bóna által aláírt szerződés tehát hét év alatt 22 millió kárt okozott a településnek.

 

Tudom, “bagatell” összeg, de jól mutatja, hogyan mehetett a “gazdálkodás” Bóna polgármestersége alatt. Mindenesetre a gazdák szerint, akik a szerződés dokumentumait elhozták nekem, nem azért volt 80 ezer Ft/év az ár, mert Bóna Zoltán tökkelütött lenne.

És nem is azért, mert a földek annyira gyenge minőségűek lennének.”

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top