Politika

Óriási esemény: Kásler díszpolgár lett és üzent is egyből: bízzunk a Jóistenben, de tartsuk szárazon a puskaport

fuggetlennemzet.hu

Nagypáli község díszpolgárának választotta Kásler Miklóst, a címet pénteken vette át a település vezetőjétől egy, a koronavírus-járványról és a rákgyógyításról szóló rendezvényen.

A kitüntetést a járvány „magyarországi káros hatásaival szembeni eredményes küzdelemben folytatott kiemelkedő tevékenységéért, a magyar emberek életének megóvásáért végzett lelkiismeretes munkájáért” kapta.

A miniszter az eseményen azt mondta, hogy ha „növelni tudjuk az átoltottságot és nem jelennek meg olyan vírusmutánsok, amelyek megkerülik az immunválaszt, akkor véglegesen megnyertük ezt a maratoni futást”


Kásler beszédében felidézte az elmúlt másfél év járványkezelésének a történetét, és azt mondta, hogy a vírussal szembeni küzdelemben „bizakodásra van okunk”, de Oliver Cromwell angol hadvezér és államférfi ismert mondására utalva azt is hozzátette, „bízzunk a Jóistenben, de tartsuk szárazon a puskaport”. (MTI)

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top