Politika

Rotyis Bálintnak nem tetszik, hogy az ellenzék kritizálja az Orbán-kormányt

nyugatifeny.hu

Szerinte nincsenek tekintettel az emberek érdekeire.

Az ellenzék mindig az ellenkezőjét képviseli annak, amit a kormány tesz – mondta Rotyis Bálint, a Nézőpont Intézet elemzője vasárnap, az M1 aktuális csatornán.

 

Rotyis Bálint úgy tudja, Márki-Zay Péter korábbi mondatai alapján “a baloldal nem ért egyet a rezsicsökkentés intézményével”, továbbá a baloldal üzletként tekint az egészségügyre, ami egyértelműen árnövekedéshez, az állami biztonság visszaszorításához vezetne.

 


Egy felelős ellenzéktől a kritikák mellett elvárható lenne, hogy amit tesz, azt okosan tegye – fogalmazott Rotyis Bálint, hozzátéve, hogy az ellenzék ezzel szemben mindig csak az ellenkezőjét képviseli annak, amit a kormány képvisel.

Rotyis Bálint, a Nézőpont Intézet “elemzője”

 

A fideszes papagáj példaként említette erre a rezsicsökkentés, valamint az üzemanyagok és az alapvető élelmiszerek árstopjának bevezetését. Azt mondta, az ellenzék nem mérlegelte, hogy milliók járnak jól ezekkel az intézkedésekkel, hanem csak mindenképpen ellent akartak mondani az Orbán-kormánynak.


 

Ebben pedig van egy verseny az ellenzéken belül: minden párt próbálja minél erősebben kritizálni a kabinet döntéseit, miközben nem veszik figyelembe, hogy számos kormányzati intézkedés a baloldali szavazók tetszését is elnyerte – vélekedett Rotyis Bálint.

 

Kiemelte, a Fidesz azért is vezetheti már több mint egy évtizede a pártok versenyét, mert ha a kormánypártok látnak egy problémát – legyen az akár nemzetközi méretű -, mindig megpróbáltak az emberek érdekeit szolgáló választ találni.

 

Rotyis Bálint példaként hozta az alapvető élelmiszerek árának maximálását, hozzátéve, hogy az kifejezetten előnyös a szegények számára.


 

NYF-kommentár: Ezzel szemben a valóság az alábbi képen látható.


.

(MTI korrigálva) | forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top