Politika

Nehéz szavakba önteni mit találtak a szolnoki Tisza Szálló helyén – 12 éve ígérik, hogy fejlesztik

fuggetlennemzet.hu

Németh Attila, az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom országgyűlési képviselőjelöltje új fotókat mutatott be lapunknak a borzasztó állapotba került szolnoki Tisza szálló belső tereiről.

Az embernek felfoghatatlan szörnyű látványt megmutató képek 2021 júliusában készültek. Tönkretették Szolnok Nemzeti Kincsét.


Németh Attila az Igen Szolidaritás szolnoki vezetője elmondta, hogy régóta szenvedésnek kitett nemzeti kincsünk a szolnoki Tisza Szálló. Lassan 12 éve ígérik az új tulajdonosok, hogy fejlesztik ezt a gyönyörű kincset, megtartva a jelenlegi szolgáltatásokat és a teljes dolgozói állományt. Az ígéretek mai napig nem valósultak meg, sőt folyamatosan megy tönkre a Tisza szálló.

Az Igen Szolidaritás célja, hogy az állam visszavegye a tulajdonostól az egykor híres szállodát, és vállaljon felelősséget minden nemzeti kincsekért.

Németh elmondta, hogy magántulajdon ide, magántulajdon oda, sürgősen kötelezni kell a tulajdonost a változtatásra, vagy elérhető áron a Tisza szálló eladására. Vajon a szolnoki vezetők tényleg a Damjanich uszoda sorsára engednék juttatni a Tisza szállót, kérdezi Németh Attila.

Fotó: Németh Attila

A képek pedig:

 


 

 

 


forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top