Politika

Kemény fricskát kapott Orbán: ellene fordították a 2009-es vagyonelkobzásról szóló beszédét

fuggetlennemzet.hu

Soha ekkora esélye nem volt annak, hogy Orbán kormányzásának vége legyen, köszönhetően az egységes ellenzék létrejöttének, és Orbán olyan szintű gazdasági és társadalmi túlkapásainak következtében, ami már a jó érzésű jobboldali szavazókat is elrémíti a Fideszre való szavazástól.

A kormányváltás utáni elszámoltatásra nagy a társadalmi igény, ami nem csak a tolvajok megbüntetése miatt fontos, hanem azért is, mert véget kell vetni annak, hogy hazánk egy következmények nélküli ország legyen. Ez mindannyiunk érdeke, hogy a következő kormányok egyike se lophassa el közös vagyonunkat.

“Nem fordulhat elő, hogy közmegbízatást teljesítők, akik korrupcióban érintettek, azok megtartják a személyes vagyonukat, miután lelepleződtek.”

– mondta Orbán Viktor, még 2010-ben. Pokorni Zoltán ugyanebben az időszakban arról beszélt, hogy le kell vágni a kezét annak, aki belenyúl a közös kasszába. Ha ez megvalósult volna, akkor ma alig lenne olyan fideszes politikus, aki a saját kezével tudna szavazni a parlamentben.


“Nem fordulhat elő, hogy az okozott kárt nem térítik meg.”

– folytatta Orbán a gondolatmenetét, hozzátéve, hogy az sem fordulhat elő, hogy milliárdossá válva majd a magángazdaságba távozva folytatják az életüket. Az ellenzéknek nem lesz más dolga 2022-ben a kormányváltás után, mint megtenni azt, amit Orbán mondott. Hívhatjuk ezt elszámoltatásnak, jóvátételnek, felcsúti pernek, nem az elnevezés számít, hanem a tolvajok megbüntetése, és az elrabolt pénz visszadása az embereknek, a 99 százaléknak.


forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top